KäännösTarjousKäännöspalvelu kaikille kielille. Lähetät vain tekstisi meille sähköpostitse saadaksesi ilmaisen tarjouksemme.
KäännösTarjousKäännöspalvelu kaikille kielille. Lähetät vain tekstisi meille sähköpostitse saadaksesi ilmaisen tarjouksemme.

Käännöstoimistomme Helsingissä:

Puhelin:

Ilmainen tarjous: Sähköposti

Itämerenkatu 5
00180 Helsinki

Käännöstoimistomme Tampereella:

Puhelin: (03) 4109 3654

Ilmainen tarjous: Sähköposti

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere

Tarvitsetko käännöstarjouksen?

Olet aivan oikeassa paikassa!

Me löydämme sinulle parhaan Freelancer-kääntäjän edullisimpaan mahdolliseen hintaan.

Kuinka tämä on mahdollista? Tämä riippuu kääntäjien työmäärästä; kun kääntäjillä on paljon käännettävää ja he ovat kiireisiä niin he myös korottavat hintansa. Meillä on enemmän kuin 4000 kääntäjää tietokannassamme ja me löydämme tekstillesi oikean kääntäjän, joka ei ole kiireinen. Tällä tavalla voimme tarjota sinulle käännöksen edullisimpaan hintaan.

Kaikki kääntäjämme täyttävät alla olevat korkeat vaatimuksemme:

Jos lähetät tekstisi meille sähköpostitse takaamme, että saat kilpailukykyisimmän tarjouksen 15 minuutin sisällä. On sanomattakin selvää, että me kohtelemme kaikkia asiakirjojasi luottamuksellisesti.

Onnistuneen käännöksen takaamiseksi kääntäjällä täytyy olla kokemusta tekstin aiheesta, hänen tulee puhua kohdekieltä äidinkielenään ja lähdekieltä erinomaisesti. Lisäksi kääntäjän kokemus ratkaisee myös paljon! Me emme käytä käännöksissämme opiskelijoita. Meille asiakastyytyväisyys on hyvin tärkeää ja me haluamme asiakkaamme hyödyntävän palveluitamme yhä uudelleen.

Kääntäjämme asuvat ja työskentelevät maassa, jossa käännöksen kohdekieltä puhutaan. Heillä on vuosien kokemus käännöstyöstä, joten tekstisi on todella osaavissa käsissä. Kääntäjämme työskentelevät myös viikonloppuisin ja iltaisin, täten voimme taata käännökselle todella nopean toimitusajan. Sinun on lähes mahdotonta löytää nopeampaa käännöspalvelua Suomessa.

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. KäännösTarjous on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.